L’Ajuntament d’Abrera, a través de la regidoria d’Acció Social,  està portant a terme un Pla d’Inclusió que té per objectiu realitzar una diagnosi socioeconòmica del municipi per a detectar els factors de risc social i planificar les respostes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er a la seva redacció s’ha comptat amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona amb qui s’ha treballat les dades quantitatives i qualitatives.

Un cop recollides, s’han contrastat en un taller de treball tècnic integrat pels diferents departaments de l’Ajuntament, representants dels centres educatius, del CAP, el Casal d’Avis, Cabalbaix ,i l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic (EAP), per posar en comú les dades i indicadors i treballar sobre la realitat que descriuen. També està previst fer un altre taller amb les entitats del municipi i el Tercer Sector.

De tota aquesta recopilació d’informació en sortirà el Pla d’Inclusió Social de la localitat, que planificarà les estratègies i accions a dur a terme al municipi.

Aquest Pla ha de servir per sumar esforços per part de l’Ajuntament, entitats, altres administracions i la ciutadania en general, en la lluita contra les desigualtats socials, cada vegada més creixents a causa de la crisi econòmica. Així mateix, ha d’ajudar a entendre de quines formes es manifesta l’exclusió a Abrera i intervenir en les causes a partir del treball conjunt amb els agents socials, econòmics i polítics.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here