L’Ajuntament de Viladecans ha posat en marxa un sistema de pagament de la zona d’estacionament regulat (blava i taronja) a través del telèfon mòbil o altres dipositius mòbils, com les tauletes. Es tracta d’una iniciativa pionera a Catalunya que permet pagar pel temps exacte que s’hi ha estat aparcat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l sistema evita la necessitat de disposar de monedes o d’una targeta de crèdit o dèbit, ja que només s’ha d’estar enregistrat al web www.iparquing.com, ingressar saldo i utilitzar una aplicació, disponible per als sistemes iPhone i Android, on es marca el moment de l’arribada i la sortida de l’estacionament regulat.

iParquing ha estat desenvolupat per una empresa catalana i no ha tingut cap cost per a l’Ajuntament de Viladecans. Després de Viladecans, el sistema s’implantarà a altres poblacions veïnes, que també formen part del Clúster 6M, que impulsa la zona Delta com un ‘laboratori real’ de solucions tecnològiques ‘intel·ligents’ en mobilitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here