Fins al 28 de juny es poden presentar originals a aquest concurs, un dels certàmens més veterans d’Espanya dedicats a la creativitat de la historieta

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]nguany el Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà” arriba a la seva 29a edició. Es tracta d’un certàmen adreçat a joves entre 12 i 30 anys que va néixer l’any 1985 com a iniciativa per promoure la creació artística del jovent.

El termini de participació ja és obert i finalitzarà el proper 28 de juny. Les persones interessades a participar poden dirigir-se al Tràiler-Servei d’Informació Jove (Mossèn Andreu, 17 de Cornellà), o trucar al 93.375.35.61 a les tardes o al departament de Joventut de l’Ajuntament als matins al telèfon 93.377.02.12.

Es lliuraran un total de vuit premis i tres mencions especials. També es concedeix un premi especial en categoria júnior per a joves entre 12 i 16 anys i s’atorga un premi a la millor obra d’animació, que pot ser realitzada amb qualsevol tècnica.

Els treballs es poden presentar en català o castellà, en blanc i negre o color, en paper o en format digital.

Les obres seleccionades s’exhibiran durant la *Mostra del Còmic (mes de novembre), i el guanyador o guanyadora podrà visitar el prestigiós festival d’Angouleme.

Al web d el’Ajuntament es poden descarregar les bases completes del concurs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here