Avui, a les 12.30h, es farà al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona la presentació de la candidatura de la ciutat com a seu europea d’aquesta incubadora d’empreses del sector de l’aeronàutica espacial. El Consell Comarcal hi participa junt amb d’altres institucions, col·laboració que avui es segellarà amb la signatura d’un conveni

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a candidatura es presenta conjuntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el Consell Comarcal del Baix Llobregat, Caixa Capital Risc, la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana (AMB).

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, acompanyat de la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, presentarà la candidatura de Barcelona per acollir un business incubation center de l’Agència Europea de l’Espai (ESA BIC).

L’objectiu és posicionar l’Àrea Metropolitana i  les institucions signants com a referents en l’emprenedoria, la innovació i la tecnologia de l’espai a nivell internacional.

L’acte consistirà en la signatura del conveni amb la resta d’institucions que participen en la presentació de la candidatura. Així, hi seran presents també el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat i alcalde de Gavà, Joaquim Balsera; el vicepresident executiu de l’AMB i alcalde de Cornellà, Antoni Balmón; l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el rector de la UPC, Antoni Giró; i el president de Caixa Capital Risc, Marcelino Armenter.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here