En cas que aquest recurs no prosperi, estudien acudir al Suprem amb un recurs de cassació. El Govern defensa que el TSJC no ha donat la raó a “cap de les parts”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]urant la roda de premsa d’ahir, posterior a la reunió del Consell Executiu, el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, va anunciar que el Govern de la Generalitat presentarà un recurs de reposició davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, per defensar la concessió d’Aigües Ter-Llobregat a Acciona.

Segons Homs, el motiu d’aquest recurs és la defensa de “l’interès públic”, lligat a la prestació del servei, i les pròpies finances de la Generalitat. Acciona, també recorrerà la decisió del TSJC, com ja va anunciar fa uns dies.

D’aquesta manera, el Govern respon a la interlocutòria del TSJC en què es desestimaven els recursos presentats pel mateix i per Acciona, contra l’anul·lació que va fer de la concessió l’Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals (OARC).  En cas que no sigui suficient amb el recurs de reposició, l’Executiu s’acolliria al recurs de cassació també davant del Tribunal Suprem.

En el torn de preguntes, Homs va remarcar que les interlocutòries del TSJC “no donen la raó a cap de les parts” i que no determinen, per tant, qui s’hauria de quedar amb el servei. El portaveu del Govern va destacar, a més, la “contradicció” que suposen les interlocutòries del TSJC, que ha desestimat les mesures cautelars presentades per totes les parts, incloses les d’Agbar, que demanava la suspensió del contracte a Acciona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here