La jornada constarà d’una mitja marató i una marxa solidària de 10km, que recorrerà gran part dels camins de la Serra de Collserola

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest diumenge 7 d’abril es correrà a Sant Feliu la 5a edició de la Cursa de les Aixetes. Els GEPS Fondistes de Sant Feliu, l’Obra Social Sant Joan de Déu i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzaran una mitja marató i una marxa de 10 quilòmetres solidària i no-competitiva.

L’objectiu de la jornada és solidari, ja que part de la recaptació anirà destinada a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu.

La sortida i l’arribada tindran lloc a la Rambla Marquesa Castellbell de Sant Feliu, i el recorregut es realitzarà, en bona part, pels camins de la Serra de Collserola. Les dues marxes sortiran a les 9:30h i el màxim de temps per finalitzar-les serà de tres hores i mitja. El recorregut d’enguany de la mitja marató, destaca pel seu caràcter muntanyós, amb un desnivell de més de 500 metres on els corredors/es disposaran de tres avituallaments líquids i dos de sòlids.

Demà per la tarda, la FEEC organitza unes xerrades tècniques destinades a aquelles persones que s’inicien en aquest esport.

La recollida de dorsals serà el mateix dia de la cursa de 8h a 9h al lateral del Pavelló Juan Carlos Navarro, amb el comprovant de la inscripció. Les persones participants disposaran de servei de vestidors, guarda-roba i pàrquing i, en acabar, hi haurà una botifarrada.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here