El canal “No t’aturis” s’ha posat en marxa aquest mes d’abril i es realitza en estreta col·laboració amb el Centre de Suport a l’Empresa de Gavà

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n un moment de forta crisi econòmica en què l’atur colpeja fort la nostra societat, l’Ajuntament de Gavà, a través del servei audiovisual que Gavà Televisió ofereix via internet, ha posat en marxa una iniciativa pionera per donar un cop de mà als gavanencs i gavanenques que busquen feina. Es tracta del canal “No t’aturis”, que posa a disposició de les persones que ho requereixin la possibilitat d’enregistrar un vídeocurrículum.

Les persones expertes en recursos humans consideren aquest format una eina molt útil per enriquir els currículums d’aquelles persones que busquen feina, ja que ofereix el contingut curricular d’una forma ràpida i efectiva.

Per tal de realitzar aquests vídeo-currículums, Gavà Televisió compta amb l’estreta col·laboració del Centre de Suport a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà (CSE). Aquest servei ha gestionat les primeres peticions dels gavanencs i gavanenques interessats en gravar el vídeo-currículum, i al qual s’han d’adreçar aquelles persones que el vulguin fer servir en el futur.

Gavà Televisió aporta els seus mitjans tècnics i s’encarrega de l’edició de les diferents peces així com del grafisme que les unifica. Totes queden publicades al canal “No t’aturis” (www.gavatv.cat/no-taturis) i, evidentment, a la disposició de les persones interessades perquè en facin la difusió que considerin oportuna en la seva recerca de feina.

De moment, el canal ha començat amb els vídeo-currículums de 6 gavanencs i gavanenques, però l’oferta s’anirà ampliant en les properes setmanes, sempre amb la coordinació del CSE. També es farà un seguiment de les persones que hi apareguin per donar de baixa els seus vídeo-currículums en el moment que aconsegueixin una feina. Gavà Televisió és la marca audiovisual de l’Ajuntament de Gavà.

Va començar les seves emissions el 1998 i el gener de 2012 va passar a ser d’emissió íntegrament per internet. A través de l’adreça www.gavatv.cat ofereix notícies i espais d’entreteniment i servei adreçats principalment a la població gavanenca però oberts a tot el món a través de la xarxa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here