L’exposició recull diferents episodis de la vida de la poetessa i viatjarà per diferents municips de Catalunya coincidint amb l’Any Joan Raspall

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l mes d’abril de 1993 s’inaugurava la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat. Han passat 20 anys i l’equipament vol celebrar el seu aniversari amb diferents activitats adreçades a la ciutadania que es duran a terme al llarg del mes.

El primer acte es portarà a terme el dilluns 8 d’abril, a les 18 h, amb la inauguració de l’exposició “Escaleta de versos”, en homenatge a l’escriptora i bibliotecària santfeliuenca Joana Raspall.

Sant Feliu és la primera ciutat on es podrà veure aquesta exposició itinerant que properament viatjarà arreu de Catalunya, coincidint amb l’Any Joana Raspall.

La mostra, promoguda pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCat), recull els diferents episodis de la vida de la poetessa a través de fotografies i fragments dels seus versos.

L’exposició s’estructura en sis apartats: infantesa, la feina com a bibliotecària, la vocació d’escriptora, les primeres obres per a infants, la poesia i, per últim, els 100 anys que la Joana Raspall complirà el proper 1 de juliol de 2013.

Entre els actes de commemoració dels 20 anys de la Biblioteca destaca també la presentació del llibre de Joana Raspall 46 poemes i 2 contes, que es presentarà a l’equipament el dimarts 16 d’abril, a les 18 h. A més, el 24 d’abril es faran diferents activitats commemoratives a les instal·lacions del centre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here