Més d’un centenar de delegats i delegades sindicals, han protestat avui davant la Seat a Martorell, perquè es reprengui la negociació del nou conveni del Metall. CCOO amenaça en convocar aturades durant el mes de maig si no cessa “l’apatia negociadora” mostrada l’últim any per les patronals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]ns 150 delegats i delegades del sector del Metall al Baix Llobregat s’han concentrat aquest divendres al matí davant l’accés principal de Seat, al polígon Ca n’Amat de Martorell.

Es tracta d’una nova protesta sindical per exigir a les patronals del sector que reprenguin amb els i les representants dels treballadors i treballadores, les negociacions iniciades a principis del 2012, per elaborar el primer conveni col·lectiu del Metall de Catalunya i que, després d’un any, continuen bloquejades per les pugnes entre les patronals.

Els delegats i delegades de les empreses del sector del metall de la comarca del Baix Llobregat han exigit  a la patronal, amb aquesta mobilitació, el desbloqueig de la negociació col·lectiva del Conveni del metall de Catalunya i de la revisió salarial per al 2013.

Durant la concentració, s’ha aprofitat per fer una assemblea per informar de l’estat en què es troba la negociació, després de la darrera reunió amb la patronal, en la qual no es va aconseguir desencallar el procés de negociació.

CCOO avisa, a més, que si “l’apatia negociadora” de la patronal no cessa, els sindicats no descarten convocar aturades en les fàbriques del sector de l’automòbil durant el mes de maig.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here