Avui es celebra a Esplugues la XVII Fira de la Solidaritat i el Suport Mutu

Avui es celebra a Esplugues la XVII Fira de la Solidaritat i el Suport Mutu

Ubicada a la rambla Verge de la Mercè de la localitat baixllobregatina, sota el lema “Una altra forma de viure és possible i necessària”, la Fira inicia les activitats que Esplugues durà a terme durant els mesos d’abril i maig, entorn de la cooperació i la solidaritat

A Esplugues aquesta primavera serà sinònim d’implicació amb la cooperació i solidaritat. Durant més d’un mes es celebraran a la ciutat diferents activitats emmarcades per dos grans esdeveniments: la XVII Fira de la Solidaritat i del Suport Mutu, que marca el punt de partida aquest proper dissabte, 6 d’abril, i la 13a Festa de la Solidaritat i 10a Festa del Comerç Just, que clausuraran aquesta Primavera solidària el diumenge 12 de maig.

Una altra forma de viure és possible i necessària és el lema de la XVII Fira de la Solidaritat i del Suport Mutu. Es tracta de la continuació de la Fira de Santa Llúcia Solidària que organitzava el Grup Ayllu cada desembre i que, per qüestions meteorològiques, s’ha traslladat a la primavera.

Segons explica aquesta entitat solidària del barri de Can Vidalet, “són moltes les iniciatives i propostes que plantegen diversos grups com alternatives a l’actual model sociopolític” i en aquesta fira es podran conèixer de primera mà.

Entre les activitats que tindran lloc a la rambla Verge de la Mercè destaquen un mercat d’intercanvi, l’espectacle de màgia El polític triler o la conferència, amb el mateix títol que el lema de la fira, a càrrec de l’economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres.

Aquí teniu la programació complerta:

D’11 a 21 h Rambla Verge de la Mercè XVII Fira de la Solidaritat i del Suport Mutu “UNA ALTRA MANERA DE VIURE ÉS POSSIBLE I NECESSÀRIA”

D’11 a 21 h • Cafeteria solidària Organitza: Grup de Joves Santa Gemma-Sant Antoni en el Lleure

D’11 a 13 h • Tallers a per nens i nenes Organitza: Grup de Joves Santa Gemma-Sant Antoni en el Lleure i Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet Mercat d’intercanvi Organitza: Grup Ayllu, Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet i Asamblea Canvipubilla 15M Actuació amb la percussió d’Atabalats

De 13 a 14 h Presentació dels grups participants De 14 a 16 h • Dinar solidari Organitza: Grup Oberts a Tothom de la Parròquia de Sant Antoni

De 16 a 17 h Cafè musical. Música en viu

De 17 a 18 h • Abuelas Cantoras Organitza: Grup d’Àvies de Sant Antoni-Santa Gemma-Sant Enric De 18 a 19 h • Màgia ‘El político trilero’ amb Compañía SOMNIA Magia e ilusionismo

De 19 a 20 h ‘Una altra manera de viure és possible i necessària’, amb Arcadi Oliveres Organitza: Ayllu De 20 a 21 h • Passis de videos Organitza: Ayllu

D’altra banda, el 25 d’abril, a les 6 de la tarda, la Creu Roja d’Esplugues i Sant Just Desvern (carrer Severo Ochoa, 14) oferirà una xerrada sobre un dels projectes subvencionats pel Consell de Cooperació d’Esplugues, el Programa integral de salut comunitària en Inhambe (Moçambic), a càrrec de la seva delegada, Paqui Milán.

Finalment, el 27 d’abril, al migdia, la contacontes Mon Mas convida els nens i nenes a un viatge peculiar per la història, Passegem pel món, a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues.

Podeu consultar la programació de la Primavera Solidària a la secció Dia a dia de L’Agenda del mes d’abril. En el proper número, el corresponent al mes de maig, es publicaran la resta de les activitats previstes.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt