Dijous es va fer la presentació del projecte Begues Città Slow al personal tècnic municipal. Uun procés participatiu per fomentar un model de vida sostenible que compta amb la implicació de totes les àrees municipals del consistori baixllobregatí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] la presentació hi va assistir la regidora de Participació, Margarida Camprubí, i el personal tècnic de totes les àrees municipals, ja que és un dels projectes transversals que impulsa l’Ajuntament de Begues aquesta legislatura.

El proper dia 11 d’abril es farà una sessió informativa del projecte (19 h a l’Escorxador) i s’iniciarà una enquesta telemàtica oberta a la ciutadania.

La iniciativa Begues Città Slow pretén definir estratègies per millorar el posicionament del municipi en el seu entorn i contribuir al desenvolupament econòmic local. Es parteix de la voluntat de protegir i augmentar la qualitat de vida dels habitants de Begues, respectar el medi natural, promoure els valors i recursos locals, així com millorar la convivència entre les persones.

Per tal de desenvolupar-lo, l’Ajuntament ha dissenyat un procés participatiu amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’empresa Edas, en què també es vol comptar amb l’opinió del veïnat i els agents socials.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here