60 parades dels mercats municipals de Sant Boi posen en marxa la campanya “Mercat és Salut”

Amb descomptes tots els dimecres i un producte en promoció cada setmana, la idea de la campanya és vincular les ofertes comercials a la promoció de la salut

60 parades dels mercats municipals Sant Jordi, Centre-La Muntanyeta i Torre de la Vila han iniciat una campanya de promoció que vincula la seva oferta amb la salut. Cada dimecres fan descomptes del 5% en diversos productes i totes les setmanes tenen en promoció un producte d’alimentació saludable.

La campanya “Mercat és Salut”, que compta amb el suport de l’associació “Sant Boi, una gran botiga” i la col·laboració de l’Ajuntament, vol servir per potenciar la imatge de marca dels mercats i identificar els seus productes com a saludables, de qualitat i assequibles.

Al voltant de la campanya s’organitzaran durant tot l’any activitats de sensibilització com ara xerrades, exposicions i tallers sobre alimentació sana que tindran lloc a les instal·lacions dels mercats. La Fundació Thao i les escoles de la ciutat duran a terme accions per prevenir l’obesitat infantil. Altres entitats de l’àmbit de la salut hi col·laboraran mitjançant diferents iniciatives.

Aquest mes d’abril, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Salut, als mercats es faran mesuraments preventius gratuïts dels nivells de tensió arterial i glucosa, amb la col·laboració de la Creu Roja local.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt