El cicle “Resistències” de Sant Boi homenatja les primaveres àrabs

El cicle “Resistències” de Sant Boi homenatja les primaveres àrabs

Durant tot el mes es pot visitar al Museu de Sant Boi una exposició d’homenatge al fotògraf assassinat Remi Ochlik

La programació d’abril del cicle “Resistències” de Sant Boi de Llobregat porta per títol “De Tunísia a Síria. Les primaveres àrabs” i inclou l’exposició “Les primaveres àrabs”, en homenatge a Rémi Ochlik, que moria assassinat al 2011 per l’atac de l’exercit siri al centre de premsa de la ciutat d’Homs, i el documental “Tahrir”, de Tamer Ezzat.

L’exposició ret homenatge al fotoperiodista Rémi Ochlik amb un recull de les fotografies amb les quals va cobrir les revoltes recents a diversos països àrabs.

La mostra, produïda per l’Institut Francès i l’Aliança Francesa , es presenta com a record a la seva obra i es pot veure al Museu de Sant Boi fins el 28 d’abril.

D’altra banda, pel 18 d’abril està prevista la projecció del documental sobre la revolta a Egipte que anirà seguit d’un col·loqui amb Mohammed Elrazzaz, professor de Gestió Cultural a la UIC, i Jordi Baltà, coordinador del programa Nord d’Àfrica a la secció espanyola d’Amnistia Internacional.

El cicle Resistències, organitzat per l’Ajuntament de Sant Boi, té com a objectiu promoure la pau i la no-violència i reflexionar sobre els conflictes armats. La programació finalitzarà al maig amb el tema “Resistències quotidianes. De Líbia a Palestina”.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt