Aquesta edició inclourà La Portals Caminada, BTT i Ultra, a més d’exhibicions i cursos de BMX, entre d’altres activitats, a la Pista Poliesportiva de Collbató

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Taca Collbató i 4000 Peus, una associació excursionista de Collbató, organitzaran enguany la quarta edició de La Portals. La tradicional “Portals BTT” de 60km recorrerà Montserrat i s’endinsarà en els quatre portals de la muntanya recorrent vàries ciutats. Aquest any la jornada inclourà la Portals Caminada, de 50km, i la Ultra, de 70.

Les persones interessades poden inscriure’s a la “Portals BTT” des de pàgina web de la cursa, per un preu de 28€. El cost d’inscripció a la Caminada serà de 26€ mentre que el de la cursa de 70 quilòmetres serà de 36€. Fins a 3.000 persones participants entre les tres modalitats, podran disposar de quatre avituallaments líquids i tres de sòlids. Aquest any, les curses tindran un recorregut amb menys asfalt i camins i més corriolera i un alt grau de desnivell.

La sortida del tram de 50km i la cursa “Ultra” serà a les 8:30h i les 7:30h, respectivament, a l’Avinguda Centenari de Collabató el dissabte 13 d’abril. La cursa tradicional de BTT serà el dia següent a les 8:30h al mateix lloc.

La quarta edició rendirà homenatge al conegut ciclista Pepe Recio, com ho van fer les Portals anteriors amb Josep Lluis Laguia, Melcior Mauri i Angel Edo. També es farà un reconeixement a Núria Picas, la campiona del món Ultra Trail.

Cursets i exhibicions de BMX

Collbató, el municipi on comença La Portals, organitzarà una jornada a la Pista Poliesportiva que inclourà exhibicions i cursets programats de BMX. Els cursets seran de 12h a 14h a la pista i des de les 16h fins les 20h, l’equip de les 360º Bicycles protagonitzarà noves exhibicions d’aquest esport.

Les persones interessades a prendre part als cursos, poden inscriure’s a la Barraka Jove de dimecres a divendres de 17 a 20h, i a l’Ajuntament de Collbató de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here