Diumenge es van celebrar les ja tradicionals Firaestoc i Firatapes,  als carrers de Vila Vella de la localitat baixllobregatina. Segons el consistori municipal, van ser tot un èxit de vendes i de participació, i van ajudar  al comerç vicentí a fer front comú contra la crisi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Firaestoc i la Firatapes són una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i de la Unió de Botiguers del municipi. La Firaestoc, que ha arribat enguany a la seva 9ª edició, ajuda a revitalitzar el comerç de la ciutat, ja que les botigues ofreixen els seus productes a preus molt assequibles.

Posteriorment, bars i restaurants de la vila es van afegir a la iniciativa, fet que va desembocar en el Firatapes, que enguany ha arribat a la seva 7ª edició, i que complementa l’oferta comercial i d’oci d’aquest esdeveniment. A més, durant la jornada, les persones assistents també van poder gaudir de diverses activitats programades, com activitats infantils i una zona d’inflables per a la canalla.

També hi va haver actuacions musicals i de ball, que van amenitzar aquesta edició de primavera de la Firaestoc i la Firatapes, el punt  final de la qual, el va posar la desfilada de moda, en una passarel·la que es va instal·lar a les escales de la Casa de la Vila. Hi van participar una quinzena d’establiments i prop de cinquanta models, tant persones adultes com nens i nenes, tots ells no professionals.

S’espera una propera edició  la Firaestoc i la Firatapes, de cara el proper mes d’octubre, en el que serà la seva edició de tardor.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here