Les dues entitats van signar dilluns al migdia un conveni de col·laboració amb l’objectiu de contribuir a fomentar l’activitat empresarial i la de nou empresariat al llarg de tots els processos de seguiment i creació d’empreses

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Directora General de l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), Sra. M. Rosa Fiol, i el President de SECOT (Seniors Españoles para la Cooperación Técnica), Sr. Daniel Cañardo Blasco, van signar aquesta col·laboració que enfortirà el col·lectiu d’empreses d’AEBALL, a través de l’àmbit de l’assessorament empresarial.

Tant AEBALL com SECOT són conscients que s’han de crear empreses i sobretot s’ha de prioritzar i salvar les que ja existeixen. El teixit empresarial que es perd no es recupera i és necessària una actitud positiva que ho reforci.

Per aquest motiu, des d’AEBALL es va impulsar la Campanya Salvem les Empreses, iniciativa a la qual SECOT s’ha adherit.

SECOT, amb més de 22 anys d’experiència, és una associació formada per més de 200 persones professionals procedents de diferents sectors d’activitat, que realitzen tasques d’assessorament i acompanyament a aquells empresaris que necessiten un impuls per trobar alternatives, eines i nous enfocs per reconduir i tirar endavant els seus negocis. Els professionals de SECOT compten amb gran experiència empresarial. Es tracta de voluntariat professional auditat i requalificat.

L’objectiu de l’acord es basa en tres eixos d’actuació: les persones professionals en situació d’atur que volen capitalitzar l’atur i fer emprenedoria, els i les joves amb idees i inquietuds i, les empreses que necessiten ajuda i recolzament per seguir funcionant.

En tots els casos, aquestes persones seran ateses per les dues associacions i, d’entre el ventall de professionals de SECOT, es buscarà al més adequat per a ser la persona de confiança que trobi viabilitat i solucions a les seves preocupacions empresarials.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here