Aquest cap de setmana se celebra la 4a Trobada d’Entitats d’Estudis del Baix Llobregat

Aquest cap de setmana se celebra la 4a Trobada d’Entitats d’Estudis del Baix Llobregat

Sant Vicenç dels Horts acollirà la trobada que se celebrarà el dissabte 13 d’abril

Al Baix Llobregat hi ha 34 entitats d’estudis, que estan cridades a participar en la 4a Trobada d’Entitats d’Estudis del Baix Llobregat que se celebrarà aquest cap de setmana a Can Comamala, a Sant Vicenç dels Horts.

En el marc de la trobada Oriol Junqueras, historiador i alcade de Sant Vicenç dels Horts, impartirà una conferència amb el títol “Cultura i Centres d’Estudis. Com superar la cirsi des del territori”.

També es portarà a terme una taula rodona sobre alternatives des de la societat civil front a la crisi, on es parlarà sobre els bancs del temps i el micromecenatge, entre d’altres.

La Trobada d’Entitats es complementarà amb la ruta literària i històrica “El cant de la Mallarenga”, una visita guiada pel Sant Vicenç de la Guerra Civil a càrrec del Centre d’Estudis Locals de Sant Vicenç dels Horts.

Aquesta trobada, organitzada pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, el Centre d’Estudis Locals de Sant Vicenç dels Horts i l’Associació d’Amics del Museu de Gavà, vol fer un debat a l’entorn de les possibilitats que s’estan engegant des de l’associacionisme per fer front a la crisi, valorant-les com aportacions importants a d’altres formes d’estar al món, d’aprofitar-ne els recusos i de viure en societat.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt