L’equip masculí del Club Natació Sant Feliu (CNSF) ha aconseguit aquest cap de setmana l’ascens a Primera Divisió, la categoria de plata del waterpolo nacional, que té per sobre només la Divisió d’Honor

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Club Natació Sant Feliu és una entitat sense ànim de lucre, creada en el 1969, que té com a principal objectiu el foment i desenvolupament de l’esport federat de la Natació i el Waterpolo, i que forma part de l’elit de la natació Catalana i Espanyola.

El waterpolo sempre ha estat un esport molt practicat i estimat a la capital baixllobregatina, i enguany per fi torna a la Primera Divisió, després de 8 temporades.

No obstant, l’ascens no va ser fàcil, i la tensió va acompanyar l’equip i l’afició fins al darrer moment.

A falta de tres jornades per acabar el campionat, el CNSF portava 9 punts d’avantatge sobre el Club Waterpolo Túria. Tot i la derrota de diumenge per 12 a 10 davant el conjunt valencià, la victòria aconseguida al Complex Municipal de Piscines en la primera volta feia possible l’ascens amb el gol average particular, sempre que no perdessin per 3 gols o més.

El CN Sant Feliu va fer un bon inici de partit però va baixar la intensitat a partir del segon quart. A onze segons per al final, els homes de Juan Carlos Sanchón perdien per 12-9, però un gol en l’últim segon del partit va certificar l’ascens a Primera Divisió després de vuit temporades.

 

Foto titular: Extreta de la pàgina web del  Club Natació Sant Feliu. S’hi veu l’equip de l’absolut masculí de waterpolo

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here