L’Ajuntament de la localitat baixllobregatina convoca la ciutadania per valorar l’inici d’accions reivindicatives per la represa d’obres de la variant. La convocatòria es fa des de la Comissió de Treball per la Variant, formada per tots els partits polítics presents al consistori

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]V[/dropcap]allirana ja fa 25 anys que reclama la variant que ha de desviar el trànsit de vehicles de pas pel centre del municipi i millorar així tant la qualitat de vida dels ciutadans com l’única via d’accés exempta de peatge a les comarques tarragonines des del Baix Llobregat.

La Comissió de Treball per a la Variant és fruit de l’acord entre tots els partits polítics del consistori amb la voluntat d’ajuntar esforços i convertir la reclamació de la variant en un front comú de tot el municipi. Alhora, en diversos actes s’ha volgut implicar en aquesta reivindicació altres estaments i sectors com els consells comarcals, ajuntaments veïns, sindicats i món empresarial.

Tots ells han coincidit a determinar que la construcció de la variant de Vallirana és imprescindible per a la millora de la competitivitat del territori, i encara més en els actuals moments de crisi econòmica.

L’Ajuntament de Vallirana, des de la Comissió de Treball per a la Variant, formada per tots els partits polítics amb representació al consistori, ha convocat una reunió oberta a tota la ciutadania per a dissabte 13 d’abril sota el títol “Cooperem per la Variant”. La reunió serà a partir de les 18 h a la sala d’actes del Casino Valliranenc.

La finalitat de la reunió és informar la ciutadania de les accions realitzades per aconseguir reiniciar les obres de la variant de Vallirana, exposar la situació actual en què es troba la continuïtat dels túnels, i finalment proposar l’inici d’accions reivindicatives davant la manca de resposta per part de les institucions públiques.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here