El Club Fasttriatlon Club i l’Ajuntament de Castelldefels van presentar ahir al Patronat Municipal d’Esports de Castelldefels, la 2a edició del Fasttriatlon que es disputarà demà, al Canal Olímpic de Catalunya. Acompanyarà l’esdeveniment, la Fira del Triatleta, que avui ja es pot visitar

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Fasttriatlon és la modalitat més ràpida i explosiva del triatló. La prova es disputarà sobre dues distàncies diferents, el triatló super Sprint per a triatletes que vulguin iniciar-se i el triatló Sprint amb alguns dels millors triatletes del panorama nacional.

A més de les sortides Open i Élite, la II Fasttriatlon acollirà les Sèries Nacionals Cadet i Junior (FETRI) i la Copa Paratriatló, que ja compta amb 8 paratriatletes inscrits, tot un èxit per Fasttriatlon Club considerant que una de les seves prioritats és promocionar el Triatló Paralímpic.

Com ja es va fer l’any passat, la Fasttriatlon serà una de les poques proves de Triatló que comptarà amb premis en metàl·lic per als 5 guanyadors i guanyadores i per als 3 millors equips masculí i femení de la sortida elit Sprint.

Aquest any l’esdeveniment també comptarà amb una gran Fira del Triatleta, que ja s’ha iniciat avui i s’allargarà duran tot el dia de demà, on es trobaran les millors marques dels diferents sectors del Triatló i on les persones participants podran trobar tot el material i informació necessaris per preparar-se i competir.

En finalitzar el lliurament dels premis, es farà un sorteig de material esportiu per gentilesa dels patrocinadors de Fasttriatlon Club.

 

Foto titular: Extreta de la pàgina web de l’Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here