La iniciativa, que ja compta amb més d’una quinzena de participants, estrenarà avui a les 23 hores. El Cabaret Artístic està concebut com una plataforma perquè les persones que ho desitgin mostrin al públic les seves habilitats artístiques

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]esprés de molts mesos de preparatius, treball i nervis, aquest dissabte a partir de les 23 h el Cabaret Artístic aixeca el teló de la 7a edició. L’Elisa Linares i l’AE Martin Luther King han agafat el testimoni de l’associació Noctàmbul, que després de sis anys van decidir deixar-ho el 2011.

El Cabaret és una activitat i una oportunitat perquè les persones que ho desitgin mostrin al públic les seves habilitats artístiques. De moment ja hi ha més d’una quinzena d’actuacions programades, principalment musicals, però s’accepten inscripcions fins a l’últim moment. L’organització està oberta a qualsevol idea: teatre, contes, circ, espectacles d’aigua, etc.

La passada edició del Cabaret Artístic, que es va celebrar al Casal de Joves del municipi, va constar de diverses disciplines artístiques com dansa, humor i màgia, entre d’altres. A més, la jornada va ser oberta a que tots els assistents puguéssin participar i mostrar a la resta d’espectadors alguna disciplina que sapiguéssin desenvolupar.

Segons els organitzadors, l’acte va ser tot un èxit, ja que més de 50 persones van assistir i participar activament a la última nit del Cabaret. Esperem que enguany, l’èxit sigui tant o més gran.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here