L’Ajuntament de la localitat baixllobregatina, va mostrar dijous els seus projectes de silvopastura i biomassa al director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l director dels Serveis Territorials a Barcelona Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Marià Morera, va conèixer de primera mà dues de les iniciatives de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begues: el projecte de silvopastura i l’aprofitament de la biomassa forestal.

Morera, va mostrar un gran interès per conèixer aquests dos dels projectes pioners.

En primer llocva visitar el projecte de silvopastura, que mitjançant la gestió d’un ramat d’una setantena de cabres, vol aconseguir l’objectiu de mantenir les franges de protecció contra incendis forestals, d’una manera sostenible tant mediambiental com econòmicament.

D’altra banda, el Director del DAAM també va visitar la planta de biomassa de Begues, que reconverteix l’estella procedent de l’explotació de la massa forestal local i comarcal, en adob.

Durant la visita, Morera va estar acompanyat del cap del Servei de Coordinació i Gestió Forestal, Francesc Piqué, l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i el regidor de Medi Ambient, Joan Molina.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here