Amb el títol ‘La remor del verds als parcs’, divendres 12 d’abril es va encetar una nova edició del cicle Poesia als parcs de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]”[/dropcap]Poesia als parcs” és una iniciativa que s’emmarca dins el programa cultural Viu el parc de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, però que s’estén a diferents espais naturals de Catalunya i dos més a Sardenya. L’accés als recitals és lliure.

El cicle començarà va començar divendres, al Parc Natural de la Serra de Collserola, on hi va haver una visita comentada a la casa Verdaguer.

Posteriorment es va realitzar una lectura literària, amb acompanyament musical, d’un fragment de l’obra “Al cel” de Verdaguer. I a les 22.00h es va fer una observació d’estels, constel·lacions i altres cossos celestes.

Els propers 17 de maig, 7 de juny, 5 de juliol i 6 de setembre, tornarà a ser possible gaudir d’aquestes activitats.

A més, el 9 de juny es realitzarà l’activitat “Fem haikus i tankes. Taller de poesia tradicional japonesa”, al Centre d’Informació del Parc Natural de la Serra de Collserola.

Tots els recitals de Poesia als parcs són gravats en vídeo i tots els poemes recitats es poden veure i escoltar a Internet, a les pàgines www.diba.cat/parcsn/videos i www.youtube.com/poesiaalsparcs

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here