El ple de la localitat baixllobregatina va aprovar, el mes de gener, una moció de recolzament a aquest col·—lectiu, davant de les dificultats econòmiques que pateix. A Castellví, hi ha dues entitats afectades per els impagaments de la Generalitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]a diputada del PSC al Parlament de Catalunya Eva Granados, va visitar divendres Castellví per conèixer de primera mà la situació de les entitats del tercer sector del municipi, després de l’aprovació, per part del ple municipal, d’una moció en relació als impagaments que pateix aquest col·—lectiu, i que afecta també les entitats situades a Castellví.

Granados va voler conèixer la situació de la mà de l’alcalde, Lluís Tomàs, i de la regidora de Benestar Social, Victoria Castellanos, així com de les entitats d’aquest àmbit.

El ple municipal va aprovar, el passat mes de gener, una moció instant la Generalitat a aprovar de forma urgent un pla de retorn del deute acumulat amb les entitats del tercer sector. En aquella ocasió, Tomàs ja va avançar que tant la Fundació Privada Rosella com la residència de gent gran Palau de Can Sunyer, ambdues situades a Castellví, estaven afectades per aquests impagaments.

Granados, diputada responsable del Baix Llobregat per el grup socialista, també va voler conèixer personalment els projectes, perspectives i neguits dels centres castellvinencs del tercer sector i parlar amb els professionals que tenen la missió de tirar-los endavant. La diputada va manifestar que estava a la seva disposició per a qualsevol consulta que li vulguin adreçar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here