La localitat baixllobregatina farà aportacions per a campanyes d’emergència i per a projectes com l’arranjament d’una cuina escolar a la localitat cubana de Marianao

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament de Sant Boi i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament van signar dijous un conveni de col·laboració. Sant Boi es compromet a aportar 62.000 euros durant 2013, perquè aquest organisme dugui a terme diversos projectes de cooperació al desenvolupament.

L’alcalde de la localitat, Jaume Bosch, i la presidenta del Fons Català, Meritxell Budó, van signar el document. L’acte de signaturava comptar també amb la presència de la regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau, Alba Martínez.

Entre els projectes en què col·laborarà l’Ajuntament de Sant Boi, hi ha l’arranjament de la cuina escolar Ciclo I a la localitat de Marianao (Cuba), que permetrà reparar les calderes d’aquesta cuina on es preparen diàriament 11.000 racions per a escoles i instituts.

També es preveu una aportació per a les campanyes d’emergència que es puguin realitzar al llarg de l’any.

Des de l’any 1990, l’Ajuntament de Sant Boi és membre del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, un organisme constituït per més de 300 ajuntaments catalans i altres institucions públiques com diputacions, consells comarcals i mancomunitats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here