Després de l’èxit de participació dels darrers anys, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa la 10a edició de la Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat, un concurs que té com a principal objectiu el potenciar i difondre els atractius turístics de la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest any sota la temàtica “Un paisatge de contrastos s’anima als participants a gaudir de la llum i els colors de la primavera per trobar les millors imatges.

Descobrir indrets espectaculars i insòlits del Baix Llobregat, i mostrar en imatges curioses i singulars, aquesta infinitat de paratges naturals, rurals i urbans, com muntanyes, mar, riu, ciutats, pobles i masies, entre molts altres paisatges que reflecteixen la singularitat, espectacularitat i bellesa dels contrastos de la nostra comarca.

Les persones interessades han de presentar les fotografies en format digital, tot complimentant el formulari a la web www.turismebaixllobregat.com/concurs, abans del 17 de juny de 2013.

Cada concursant pot enviar un màxim de tres fotografies, i aquestes han de ser fetes en el territori del Baix Llobregat, essent originals, inèdites i no premiades en altres concursos. El format digital requerit és en JPG o TIFF, amb una resolució mínima de 5 megapixels, una qualitat de 300ppp, i amb una grandària de fitxer mínima de 2 MB.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 28 de juny a la web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat www.turismebaixllobregat.com. El jurat escollirà les tres fotografies guanyadores, atorgant els següents premis:

1er premi: Una impressora fotogràfica Canon MG5350 gentilesa de El Corte Inglés de Cornellà, una nit amb esmorzar a l’Hotel Can Rafel de Cervelló, i una caixa de cava gentilesa de Caves Roger Goulart.

2n premi: Un bateig de vela per a dues persones perla Federació Catalana de Vela al Centre Municipal de Vela del Prat, i un menú degustació al restaurant ONA nuit del Prat de Llobregat.

3r premi: Una entrada familiar al circuit de maquetes del parc Catalunya en Miniatura de Torrelles de Llobregat, i un sopar per a dues persones al restaurant Los Soprano de Gavà.

Les bases completes es poden consultar a www.turismebaixllobregat.com/concurs i al propi Consorci de Turisme del Baix Llobregat per telèfon al 93 685 24 00 ext. 552 o per email a concursfotografic@turismebaixllobregat.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here