Dijous passat es va celebrar al Centre Social El Mil·lenari, una taula rodona per presentar un nou servei adreçat a persones de Sant Just Desvern que tenen dificultats de mobilitat després d’una estada hospitalaria al centre sanitari Moisès Broggi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]s tracta d’un servei innovador i pioner que ofereixen conjuntament l’Ajuntament de Sant Just Desvern i l’Hospital Broggi. Consisteix en una atenció domiciliària per a les persones que, una vegada tinguin l’alta hospitalària, i no convisquin amb persones que puguin ajudar-les, necessitin col·laboració a casa seva per a les activitats de la vida diària.

A Sant Just, ja existeixen diferents serveis d’ajuda a domicili però ara és la primera vegada que es vincula un ingrés hospitalari amb una reducció temporal de la mobilitat.

La persona podrà gaudir d’aquest servei des del primer moment que arribi a casa seva, fent més fàcil i còmode la seva recuperació. El servei de convalescència es considera un servei d’urgència i per aquest motiu, la durada de l’acompanyament a la llar serà d’un màxim d’un mes natural.

La taula rodona va ser moderada per la regidora d’Acció Social, Ginal Pol, i hi van assistir l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, el gerent de l’Hospital Moisès Broggi, Albert Pons, i el responsable d’atenció domiciliària de la Diputació de Barcelona, Jose A. Domínguez.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here