Entre abril i maig, tothom que vulgui podrà participar en classes i activitats dinamitzades a espais públics a l’aire lliure

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]l programa “Vine a fer Esport Salut!” amplia la seva programació pel trimestre d’abril a juny de 2013. Coincidint amb l’arribada del bon temps s’oferiran als veïns i veïnes de Cornellà un total de 125 activitats saludables i gratuïtes a parcs i places de la ciutat.

Les activitats tenen diferents intensitats, de manera que tothom pugui participar en un nivell adequat al seu estat físic o edat. Totes comptaran amb el suport d’un monitor i a l’hora de participar-hi no caldrà inscripció prèvia ni confirmar assistència, només portar roba còmode i tovallola. Es poden consultar la programació i horaris a aquest enllaç http://tinyurl.com/cszzmmn

A banda del lloc i l’hora, al plànning es podrà consultar intensitat i característiques principals de les diferents activitats. El programa disposa des de coreografies al ritme de música llatina fins a estiraments i rutes saludables pels carrers dels diferents barris o sortides amb bastons per l’entorn natural. Els exercicis tindran lloc a varis punts de la ciutat; com la Plaça de Sant Ildefons o el Parc de Can Mercader.

Aquest projecte es va realitzar per primer cop el setembre del 2012, amb les mateixes característiques, però menys oferta que la nova edició d’enguany. Des d’aleshores, “Vine a fer Esport Salut!” ha ampliat la seva oferta i ha realitzat xerrades sobre la conveniència de fer esport habitualment.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here