L’escriptora santfeliuenca Maite Carranza impartirà, el proper mes de maig, el curs “Com construir històries. Els personatges, els conflictes i les estructures dramàtiques de la ficció”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]É[/dropcap]s un curs d’escriptura adreçat específicament a dones, que es portarà a terme del dilluns 6 al dijous 9 de maig, de 18 a 21 hores, al Centre Cívic Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat.

L’objectiu del curs, de 12 hores de durada, és oferir a les persones participants eines per poder millorar la seva expressió, enriquir el seu estil literari i desenvolupar la creativitat.

Les inscripcions s’han de fer al Centre Cívic Mas Lluí (c/ Estelí, 10-18 – 93 666 06 48), de dilluns a divendres, de 16 a 21 h. El preu és de 20 € i les places estan limitades a 30 participants. El curs serà gratuït per a les persones que es trobin a l’atur.

Maite Carranza és escriptora, guionista i col·labora com a professora d’escriptura de guions amb diverses universitats de Catalunya i de l’Estat. Molts títols de la seva extensa obra escrita han estat guardonats amb premis tan importants com el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil del Ministeri de Cultura (2011), el Premi Edebé (2010 i 2002) o el Premi de la crítica Serra d’Or de narrativa juvenil (1987) entre d’altres. També ha rebut nombrosos reconeixements nacionals i internacionals per la seva tasca com a guionista de programes i sèries televisives, algunes d’elles tant conegudes com Poble Nou o el Cor de la Ciutat.

Aquesta formació és una activitat promoguda des del Programa de la Dona de l’Ajuntament de la ciutat, juntament amb el Casal de la Dona, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l’Arxiu Comarcal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here