Aquest dissabte s’hi inauguren tres circuïts de fitness situats a l’aire lliure. Amb una quinzena de màquines per circuit i tres circuits instal·lats a diferents espais del municipi a l’aire lliure, Collbató fa una passa més en el treball per a potenciar la relació entre activitat física i el seu entorn natural únic

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] partir d’aquests dissabte s’obre a l’ús públic una iniciativa única al Baix Llobregat, no només pel nombre de circuïts públics de fitness que la composen —tres en total— sinó per la quantitat de màquines que en formen part per a permetre el treball de tots els grups musculars.

De la mateixa manera cal destacar la total disponibilitat per als collbatonins i collbatonines d’aquests nous equips i la possibilitat de fer-los servir sense restriccions horàries.

Per tal de donar a conèixer l’ús dels circuïts, aquest dissabte dia 20 d’abril es programen tres sessions públiques. La primera d’elles, al circuït situat a l’entorn de la pista coberta, serà a les 11 h i oferirà un entrenament d’alta intensitat, a les 12 h serà el torn per al circuït de la pista de les Illes amb una sessió de manteniment per a adults de mitja intensitat i finalment, a la pista de Can Dalmases es realitzarà a partir de les 13 h una sessió de baixa intensitat per a la gent gran.

La inauguració s’inscriu dins del programa municipal Esportbató al Medi Natural que es destina a promoure l’activitat esportiva a l’aire lliure. Entre d’altres propostes que s’inclouen al programa destaca també la promoció de diferents rutes per a la realització de caminades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here