El proper dissabte 20 d’abril El Prat de Llobregat acollirà el primer festival ALTRAVEU, impulsat per la regidoria de Joventut, i entitats i col·lectius joves de la ciutat. Els propi jovent organitza diverses activitats i hi haurà l’actuació de grups de música locals i dels Pirat’s Sound Sistema

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]mb l’esperit de ser el punt de trobada de la joventut del Prat de Llobregat, diverses entitats i col·lectius de joves de la ciutat, conjuntament amb la regidoria de Joventut i la col·laboració de La Capsa, han impulsat el primer festival ALTRAVEU, que veurà la llum el proper dissabte 20 d’abril. Una jornada lúdica però a la vegada amb esperit de visualització i reivindicació de l’heterogeneïtat, la creativitat i la voluntarietat dels i les joves de la ciutat. La jornada transcorrerà amb l’eix temàtic dels Joves i la Transformació Social, escollit pels grups de treball d’organització.

El festival es realitzarà als Jardins de la Ribera, a la zona on es troba l’Skatepark, de 18h a 02h. L’inici festiu anirà a càrrec dels Tun Tum Prat que donaran pas a una tarda farcida d’activitats realitzades per joves, entitats, o col·lectius joves del Prat, entre les quals destaquen els debats d’interès juvenil, tallers, gags teatrals amb ETC…, o grafiti acompanyat de hip hop amb els Potablavas.

Amb la posta de sol començaran els concerts de grups locals, els NBKY i els Howlin’ Psycho presentaran els seus temes en directe, i s’aniran combinant amb el pratenc Dj Sayessol i amb intrèpids balls de hip hop de grups locals. Com a cap de cartell actuarà la formació barcelonina Pirat’s Sound Sistema. I els Potabrava punxaran el final de festa.

L’ALTRAVEU pretén ser l’espai per visualitzar els projectes, motivacions i activitats dels i les joves del Prat, tant els que pertanyen a entitats com els col·lectius no formals i joves a títol individual amb inquietuds pròpies. L’èxit de la jornada també recau en la corresponsabilitat en l’organització d’aquesta jornada d’oci jove.

Programa d’activitats:

Activitats de 18h a  21h

 • Tun tum Prat (percussió)
 • ETC… Extraescolars de Teatre i Cinema (teatre)
 • Raindrop Box (ball Hip hop)
 • Dinamitzacions de les antenes informatives del Lloro

Col.lectius no formals:

 • Taller d’Slackline (equilibri)
 • Exhibició de Grafiti amb Hip hop Potablavas
 • Skate lliure

Espai de ponència-debat

 • Abanicus (projecte de reutilització de llibres)
 • Eco-animalistes del Prat (veganisme)
 • ETC… Extraescolars de Teatre i Cinema (teatre extraescolar juvenil)

Activitats de 21h a 1,30h 

 • NBKY (New Born Keep Yelling) (pop-rock)
 • Dj Sayessol
 • Howlin’ Psycho (rock)
 • Hip Hop Ursula Rilo (ball Hip hop)
 • Pirat’s Sound Sistema (reggae, dancehall, rap i drum’n’bass)
 • Potabrava (Dj’s)

Per la comunicació de l’esdeveniment, també s’ha fet ús de la creativitat del jovent pratenc, i tan el cartell com els vídeos de promoció han estat dissenyats i realitzats per joves artistes locals. Pel que fa als vídeos promocionals, es van difondre ràpidament per la xarxa en forma de campanya viral. Els podeu veure a través del canal de Youtube de l’ALTRAVEU.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here