El Govern garantirà els nous accessos per carretera a les instal·lacions, i la millora de Rodalies RENFE, per abans de finals de 2015; quan es preveu l’obertura del centre comercial. Així ho ha assegurat el Conseller Vila a la presentació que s’ha realitzat aquest matí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’empresa Neinver, que és la segona operadora europea d’outlets, i que a més d’Espanya, està present a Polònia, Itàlia, Portugal, França i Alemanya, on en conjunt gestiona 14 centres outlet; invertirà 80 milions d’euros en el nou complex, que es dirà “Viladecans The Style Outlets”.

La voluntat inicial és atraure a la població metropolitana, però també i sobretot, aprofitar el potencial turístic de Barcelona.

Així ho ha explicat el responsable de l’empresa a Espanya, Eduardo Ceballos, durant la presentació del projecte, on també ha avançat que el nou espai comercial, que suposarà una inversió privada de 80 milions i la creació de mil llocs de treball directes, serà a l’aire lliure i d’una única planta.

Segons es feien ressò diversos mitjans de comunicació, tant l’ajuntament de la població com el seu impulsor, el grup immobiliari Neinver, prioritzaran la contractació de persojnes afectades per EREs, en un entorn proper; seguint el model que s’ha dut a terme a d’altres llocs d’Espanya.

La idea és aprofitar a treballadors del sector de la construcció que s’han quedat sense ocupació, així com afectats per expedients de regulació a Viladecans i d’altres localitats del Baix Llobregat, una comarca fortament afectada per tancaments d’indústries i amb un alt índex d’atur.

Des de Territori i Sostenibilitat, el Conseller Santi Vila ha garantit que els nous accessos des de la C-32 i la millora del servei de Rodalies fins a Viladecans, estaran enllestits abans de l’obertura, a finals del 2015.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here