El 18è Concurs de Teatre Vila d’Abrera es va cloure ahir amb la representació d’una obra fora de concurs, d’homenatge a Miguel Hernández, que va oferir el Grup Artístic Illets d’Abrera

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa mostra, que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Abrera, va aixecar el teló el passat mes de gener i des d’aleshores ha portat a escena un total de 8 obres de reconegut prestigi de la mà de companyies catalanes de teatre amateur.

Durant tres mesos els espectadors han pogut gaudir de les representacions de companyies com el Casal Corpus Grup de Teatre de Barcelona, el Grup d’Adults de l’Escola de Teatre d’Abrera, la companyia Casal Familiar i Recreatiu de Manresa, el Grup de Teatre Faltagent de Fonollosa, la companyia  Punt i Seguit Teatre de Terrassa, la companyia Blaugrana Scena de Sant Feliu de Codines, i del Grup Escènic Sant Pere Apòstol Telobert de Barcelona.

L’Escola de Teatre d’Abrera es va estrenar enguany al Concurs.

Després de la representació, es va realitzar l’acte de lliurament de premis del certamen, que premia la millor obra i direcció, els millors actors principals i secundaris, l’escenografia, o el Trofeu Popular Núria Estrada, que es concedeix amb les votacions del públic assistent a les diferents representacions.

Els premis:

El primer premi, dotat de 400 euros i trofeu, va ser per al grup Casal Familiar i Recreatiu de Manresa per l’obra “Un matrimoni de Boston”. Dues de les seves integrants es van endur el trofeu a la millor actriu principal i també de millor actriu de repartiment.

El segon premi, de 275 euros, va ser pel grup Blaugrana Escena de Sant Feliu de Codines i l’obra “Les amors de Tirant i Carmesina”, que també va guanyar el trofeu a la millor escenografia i a la millor direcció.

El tercer premi, dotat de 150 euros, va ser pel grup Punt i Seguit de Terrassa i l’obra “El Rei Sol”, que també va rebre el primer premi al millor actor principal (trofeu Salvador Ollé) i millor actor de repartiment.

El premi de la votació popular Núria Estrada, va ser pel Grup Escènic Sant Pere Apòstol TelObert de Barcelona i l’obra “Assajant Romeu i Julieta”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here