L’objectiu de la recepció privada de la setmana passada, entre l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes (PP) i el secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà; va ser traslladar la preocupació pel futur de la UPC a Castelldefels i parlar de la petició d’algunes millores al campus

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’alcalde i el secretari van estar acompanyats pel regidor de Cultura, David Grau (CIU); el regidor d’Educació, Santiago Barona (CIU) i el director general d’Universitats, Lluís Jofra.

La UPC en aquests moments es troba preocupada pel seu futur a causa de la situació complexa que afecta totes les universitats catalanes i l’alcalde de la localitat que n’acull el campus al Baix Llobregat, Manuel Reyes, va voler conèixer de primera mà quina és la política prevista pel que fa al campus de Castelldefels, ja que la secretaria d’Universitats i Recerca, és l’encarregada de planificar, dirigir i executar les polítiques en matèria d’universitats i recerca.

Un altre dels temes tractats a la reunió, va ser la petició de que es construeixi una estació de bombament al Campus de la UPC, per evitar possibles inundacions i que morin els peixos que viuen a l’estany, després de períodes d’intenses pluges.

L’alcalde i els regidors, també  van voler transmentre la necessitat de millorar els carrers interiors del Campus de la UPC i la urbanització del carrer Pitort, una de les vies de comunicació de la ciutat amb la universitat.

 

Foto titular: Extreta de la pàgina web de l’Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here