elBaix.cat celebra per Sant Jordi el séu primer any de vida

elBaix.cat celebra per Sant Jordi el séu primer any de vida

elBaix.cat vol ser un mitjà de comunicació comarcal, crític i amb una veritable vocació informativa; amb la voluntat, també, de servir com a instrument de cohesió del Baix Llobregat. Per celebrar aquest 1r aniversari, oferim a les persones subscriptores, descomptes al cinema Cinebaix i als concerts de Contrabaix

Des d’elBaix.cat creiem en la informació de proximitat, plural i oberta, i treballem per a recuperar la funció pública del periodisme, ja que considerem la informació com un bé públic, i el dret a la informació com un dret fonamental.

Prioritzem la informació i els reportatges en profunditat i volem donar un espai central a la cultura i l’oci de proximitat, aglutinant molta de l’oferta comarcal en l’agenda d’oci i cultura d’elBaix.cat.

Per a nosaltres, els mitjans de comunicació han de contribuir a promoure el diàleg entre la ciutadania, creant comunitat i fomentant debats sobre temes d’interès. Per això, la secció d’opinió d’elBaix.cat està oberta a tothom que vulgui enviar els seus escrits i reflexions.

El balanç d’aquest primer any de vida, és molt satisfactori. Moltes persones han dipositat la seva confiança en nosaltres i han passat a ser lectors i lectores fidels, i moltes també ens segueixen mitjançant el nostre Twitter o el Facebook, que tenim molt actiu.

No obstant, els difícil temps de crisi en que vivim, han colpejat d’una forma molt especial al col·lectiu periodístic i els mitjans estem fent mans i mànigues per poder continuar tirant endavant la nostra activitat.

elBaix.cat es va crear amb la idea de finançar-se mitjançant tant la publicitat com la via de subscripció de pagament, per tal de garantir al màxim la seva independència econòmica, i no basar la seva continuitat tan sols en la publicitat.

És per això, que volem animar a totes les persones interessades en l’existència d’un mitjà com el nostre, a formar part de la nostra comunitat de subscriptors i subscriptores, fet que ens ajudarà molt a tirar endavant el projecte, i a millorar-ne cada dia la qualitat. A més, la subscripció, de tan sols 25€ a l’any, dóna accés a continguts extres, com entrevistes i reportatges en profunditat.

Per subscriute’t només has de seguir aquest enllaç i seguir les senzilles instruccions. Comptem amb tu!

A més, amb la voluntat d’oferir un valor afegit, que alhora generi sinèrgies comarcals, elBaix.cat ha iniciat un seguit de col·laboracions amb diverses entitats de caire comarcal, que oferiran descomptes a les persones subscriptores del diari, i a qui des d’aquí agraïm la seva generositat.

Ara, si “ets del Baix”, tindràs descomptes en les entrades al cinema Cinebaix i als concerts de Contrabaix (oferta detallada seguint aquest enllaç)

 

 

 

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt