elBaix.cat vol ser un mitjà de comunicació comarcal, crític i amb una veritable vocació informativa; amb la voluntat, també, de servir com a instrument de cohesió del Baix Llobregat. Per celebrar aquest 1r aniversari, oferim a les persones subscriptores, descomptes al cinema Cinebaix i als concerts de Contrabaix

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]es d’elBaix.cat creiem en la informació de proximitat, plural i oberta, i treballem per a recuperar la funció pública del periodisme, ja que considerem la informació com un bé públic, i el dret a la informació com un dret fonamental.

Prioritzem la informació i els reportatges en profunditat i volem donar un espai central a la cultura i l’oci de proximitat, aglutinant molta de l’oferta comarcal en l’agenda d’oci i cultura d’elBaix.cat.

Per a nosaltres, els mitjans de comunicació han de contribuir a promoure el diàleg entre la ciutadania, creant comunitat i fomentant debats sobre temes d’interès. Per això, la secció d’opinió d’elBaix.cat està oberta a tothom que vulgui enviar els seus escrits i reflexions.

El balanç d’aquest primer any de vida, és molt satisfactori. Moltes persones han dipositat la seva confiança en nosaltres i han passat a ser lectors i lectores fidels, i moltes també ens segueixen mitjançant el nostre Twitter o el Facebook, que tenim molt actiu.

No obstant, els difícil temps de crisi en que vivim, han colpejat d’una forma molt especial al col·lectiu periodístic i els mitjans estem fent mans i mànigues per poder continuar tirant endavant la nostra activitat.

elBaix.cat es va crear amb la idea de finançar-se mitjançant tant la publicitat com la via de subscripció de pagament, per tal de garantir al màxim la seva independència econòmica, i no basar la seva continuitat tan sols en la publicitat.

És per això, que volem animar a totes les persones interessades en l’existència d’un mitjà com el nostre, a formar part de la nostra comunitat de subscriptors i subscriptores, fet que ens ajudarà molt a tirar endavant el projecte, i a millorar-ne cada dia la qualitat. A més, la subscripció, de tan sols 25€ a l’any, dóna accés a continguts extres, com entrevistes i reportatges en profunditat.

Per subscriute’t només has de seguir aquest enllaç i seguir les senzilles instruccions. Comptem amb tu!

A més, amb la voluntat d’oferir un valor afegit, que alhora generi sinèrgies comarcals, elBaix.cat ha iniciat un seguit de col·laboracions amb diverses entitats de caire comarcal, que oferiran descomptes a les persones subscriptores del diari, i a qui des d’aquí agraïm la seva generositat.

Ara, si “ets del Baix”, tindràs descomptes en les entrades al cinema Cinebaix i als concerts de Contrabaix (oferta detallada seguint aquest enllaç)

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here