La setmana passada es va celebrar una roda de premsa de presentació d’aquesta jornada lúdico-esportiva, que es farà el proper 25 de maig a Sant Just. Aquesta tarda, es celebrarà un acte que presentarà el veí i periodista esportiu Lluís Canut, i comptarà amb la presència de l’equip complet del Barça d’hoquei i de sorteigs de samarretes i material del Barça i l’Espanyol per recaptar fons

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls objectius principals de la jornada són reivindicar els esforços que s’estan fent actualment en la lluita contra el càncer infantil, recaptar diners per seguir contribuint-hi i promoure els valors de l’esport i la salut entre els nens i nenes d’arreu del país.

La Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, l’Hoquei Club Sant Just i l’Ajuntament encapçalen l’organització de la festa.

El proper 25 de maig es farà una festa infantil i un torneig d’hoquei a Sant Just per complir amb aquests objectius, en el marc de la 13a Festa-Torneig Joan Petit. Hi participaran 24 equips infantils d’hoquei catalans, dels quals dos són d’altres ciutats de l’Estat, amb nens i nenes d’entre 3 i 6 anys.

Al matí gaudiran de diverses activitats lúdiques i esportives i, a la tarda, participaran d’un campionat amistós d’hoquei.

Durant la roda de premsa de la setmana passada, el president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, Joan Torné, va dir que un dels principals objectius de la jornada és recordar que hi ha equips d’oncologia treballant molt dur per lluitar contra el càncer infantil.

No cal oblidar, per tant, que les aportacions econòmiques es facin a la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer també són molt importants, ja que ajuden, precisament, a la investigació contra el càncer.

De fet, la fundació treballa amb els 5 hospitals catalans amb unitats d’oncologia infantil. Un dels projectes amb el qual col·laborarà l’entitat aquest any és un projecte impulsat des de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

És una investigació que té un cost d’entre 18mil i 20mil euros que s’intentarà assolir amb les donacions aportades a la Fundació Joan Petit. L’entitat també col·laborarà aquest any en la recerca de l’estudi de tumors infantils poc coneguts, amb el banc de dades de leucèmia de Catalunya i Espanya, i ajudarà en l’estudi de les seqüeles i patologies de nens i nenes que han superat tumors.

Per tant, per poder tirar endavant tota aquesta feina cal rebre les màximes donacions possibles. Si voleu col·laborar-hi, trobareu tota la informació al web www.joanpetit.net.

La 13a Festa-Torneig Joan Petit vol promoure, també, els valors de l’esport i de la salut i, alhora, fer pedagogia sobre el càncer infantil.

A banda de la 13a Festa-Torneig Joan Petit del 25 de maig, avui, dia 22 d’abril, es farà una altra festa, en aquest cas, de presentació de la jornada. La celebració es farà a La Bonaigua, a partir de dos quarts de 7 de la tarda, que presentarà el veí i periodista esportiu Lluís Canut i comptarà amb la presència de l’equip complet del Barça d’hoquei i de sorteigs de samarretes i material del Barça i l’Espanyol per recaptar fons.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here