L’alcalde Carles Ruiz i el president de la Cooperativa Agrícola, Carles Faura, han signat un conveni de col·laboració per la tradicional cita viladecanenca, que se celebrarà els propers 11 i 12 de maig, entre el Cúbic i el parc de la Marina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]urant l’acte l’alcalde Carles Ruiz, ha volgut destacar que “la Fira continua sent l’aparador de Viladecans i de la seva activitat econòmica i porta novetats com celebrar el 10è aniversari de l’Atrium amb l’estand institucional, espais nous i d’altres on es presentaran projectes d’emprenedoria dels joves i nens de la ciutat”.

L’exposició de fruits del camp comptarà enguany amb 33 paneres artístiques i de qualitat i a més, els nens i nenes podran aprendre com fer-ne una. Una nova activitat que s’incorpora és la venda de productes del camp. “Els pagesos vendran directament el nostre producte a la Fira i estem treballant perquè posteriorment es pugui iniciar la venda de pagès a Viladecans un dia a la setmana”, ha explicat el president de la Cooperativa.

També durant la Fira els visitants podran iniciar-se en l’ofici de pagès amb un taller i a més podran participar en moltes altres activitats organitzades en el marc de la Mostra d’Entitats.

La Fira de Sant Isidre se celebrarà els dies 11 i 12 de maig entre el Cúbic i el parc de la Marina.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here