Des d’ahir aquestes línies han allargat el seu recorregut, a petició de diversos ajuntaments de la comarca, que demanaven millorar les conexions existents entre l’autobús i la resta de transports públics

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]hir, les línies d’autobús de TMB 57 i 157 van començar el seu nou recorregut, que consisteix en una ampliació fins a l’estació de metro de Collblanc; i que ha estat una reivindicació dels ajuntaments d’Esplugues i de Sant Just, que finalment ha estat escoltada.

La prolongació, que inclou sis noves parades, augmentarà la connectivitat de la línia 157 (amb origen a Sant Joan Despí), i també de la 57 (amb origen a Cornellà), amb els altres transports públics i les acostarà a la zona comercial de l’entorn del mercat de Collblanc, en terme de l’Hospitalet de Llobregat. Al mateix temps, s’anul·laran les parades terminals actuals situades al camí de la Torre Melina (Ernest Lluch).

Així, la línia 157 connectarà més directament amb la xarxa de metro a l’estació de Collblanc, de la línia 5. En sentit Barcelona, la connexió més favorable serà a la parada de bus anomenada Metro Collblanc, mentre que en sentit Baix Llobregat l’enllaç es podrà fer al terminal de la travessera de les Corts o bé a la parada següent, Travessera de les Corts – Carretera de Collblanc.

Les persones usuàries i diversos ajuntaments, ja havien expressat a TMB la seva queixa, i van reclamat un canvi que millorés la connexió amb el metro i amb el mercat de Collblanc. Finalment, la millora es va posar en marxa ahir i els busos 57 i 157 tindran el seu final al costat de la parada de metro de Collblanc, com es reclamava.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here