Sant Feliu serà seu d’entrenaments del Mundial de Natació BCN2013

Sant Feliu serà seu d’entrenaments del Mundial de Natació BCN2013

El Complex Municipal de Piscines de la ciutat baixllobregatina, serà una de les seus oficials dels entrenaments de les seleccions participants al XV Campionats del Món de Natació que es disputaran a Barcelona del 20 de juliol al 4 d’agost de 2013

En concret, la instal·lació esportiva del Club Natació Sant Feliu acollirà la preparació de la disciplina de waterpolo del 22 al 28 de juliol.

El Comitè organitzador del Mundial de Natació ha escollit aquesta instal·lació, juntament amb altres grans instal·lacions de la ciutat de Barcelona, per la dedicació, promoció i capacitat organitzadora del Club Natació Sant Feliu i del Complex de Piscines en grans esdeveniments, com la final de la copa de la Reina de waterpolo femení que es va disputar amb gran èxit de l’1 al 3 de març d’aquest any.

Segons el conveni de col·laboració signat entre el president del Comitè organitzador del Mundial de Natació Barcelona 2013, Fernando Carpena, i el president del Club Natació Sant Feliu, Manuel Ferrón, els usuaris i usuàries del Complex Municipal de Piscines tindran importants descomptes en l’adquisició d’entrades per assistir al Mundial.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt