Amb aquesta decisió les famílies s’estalviaran 90 euros, ja que no hauran de pagar aquesta taxa per a reservar plaça per al curs 2013-2014

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ixí ho va aprovar el Ple del mes d’abril, una mesura que respon al compromís municipal de no fer pagar a les famílies la baixada de les subvencions per part de la Generalitat de Catalunya, que recordem representen més de 200.000 euros que el Consistori ha deixat de percebre.

Per altra banda, la quota mensual d’escolarització i les ampliacions d’horari o hores esporàdiques (acollides de matí i de tarda) solament s’incrementen, respecte del curs 2012- 2013, en un 2%, per sota de l’IPC estimat del 2,7%.

L’alcalde Joan Ramon Casals (CiU) va voler destacar que “Molins de Rei té una de les millors ofertes de llars d’infants de Catalunya, per quantitat i qualitat, i que actualment les famílies tenen garantit l’accés gràcies als ajuts de l’Ajuntament”.

Per la seva part, Xavi Paz, 1r tinent d’alcalde i regidor d’Educació, va reiterar “la defensa inequívoca de l’educació pública del govern municipal: la defensem, la reivindiquem i la gestionem bé perquè en tres anys les famílies de la vila no han notat el que la Generalitat ens ha deixat de pagar”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here