És el primer Centre Comercial de l’estat que entra en el selecte grup dels 11 centres amb aquesta categoria a Europa. La filosofia “4 Estrelles” es materialitza en la millora contínua de les instal·lacions  i la implementació de nous serveis d’alt valor afegit i gratuïts per a la clientela, com massatges, préstec de llibres i Wifi, entre d’altres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]plau va néixer l’any 2010 en una de les zones comercials més complertes i millor comunicades de Catalunya, el Baix Llobregat, convertint-se en el major centre de compres, oci i restauració de la mateixa; i en la renovació del qual, al 2012, es van invertir 15 MEUR.

En poc temps, a més, s’ha tornat en un referent de diversió i temps lliure per a joves i famílies de tota Barcelona, gràcies al seu disseny innovador en dues plantes circulars a l’aire lliure, la seva excepcional ubicació, i la seva àmplia oferta amb botigues de moda com Primark, Zara, H&M, Desigual, Mànec, Blanco, C&A…

Així mateix, Splau s’ha anat establint com un referent d’oci i temps lliure gràcies al creixement imparable d’un dels millors cinemes del país, amb 18 sales de cinema d’última generació, els Cinemes Full HD, i amb restaurants com Muerde La Pasta, Ribs o Udon, amb gran popularitat entre els visitants.

Els 54.500 m2 de botigues inclouen també un dels Media Markt més grans de Catalunya i un supermercat Mercadona.

Aixi doncs, Splau, situat entre els municipis de Cornellà i El Prat de Llobregat, és el primer Centre Comercial a Espanya que obté la qualificació de 4 estrelles. La classificació per estrelles es realitza en funció d’uns estàndards de qualitat plausibles en totes les etapes de la visita del client al Centre, des del seu punt d’origen fins al final de la seva estada.

Tots els detalls conten: la informació disponible en les eines digitals, els accessos al Centre Comercial, els lavabos, àrees de descans, zones infantils, una atenció al client de primera qualitat, amb un programa VIP amb avantatges econòmics i serveis diferencials com massatges i classes de maquillatge gratuïtes…

L’objectiu de la caificació del nivell de qualitat 4 estrelles és garantir una estada del visitant còmoda i única.

El Centre ha culminat amb èxit el procés d’avaluació externa realitzat per la consultora SGS, líder mundial en serveis de certificació, el qual inclou més de 684 punts de control de qualitat i una visita mistery shopper anual per a garantir el nivell de qualitat. En aquest sentit, per a Katherine Corwith, Directora d’Splau, “la Certificació 4 Estrelles respon a una nova actitud de gestió inspirada en el sector hoteler i representa el nostre compromís amb els nostres clients per a oferir-los una experiència de compra i oci totalment gratificant i satisfactòria”.

D’aquesta forma Splau inaugura aquesta iniciativa de calificació pionera a Espanya, exclusiva per a centres comercials Unibail Rodamco, i supera així un nou llistó en el seu camí de millora contínua cap a l’excel·lència, entrant a formar part del selecte grup dels 11 centres comercials que mantenen aquesta categoria a Europa.

D’una banda, la filosofia 4 estrelles d’Splau es materialitza en la millora de les instal·lacions realitzada entre 2012/2013, amb, d’una banda, la instal·lació de dos nous ascensors panoràmics, una nova escala mecànica, sis zones de descans i una nova zona chillout. D’altra banda, es tradueix en una nova actitud de benvinguda orientada al client i als serveis, amb per exemple la implementació d’una Zona VIP amb serveis diferencials com una biblioteca per a tota la família i classes de maquillatge gratuïtes, o la formació contínua del conjunt de personal d’Splau amb l’objectiu de poder atendre qualsevol dubte del client.

“Ens enorgulleix haver estat reconeguts per la qualitat i excel·lència de la nostra gestió. Aquest certificat ens anima a seguir millorant i oferint serveis útils i diferenciadors per als nostres clients”, ha assenyalat Katherine Corwith duran la presentació ahir del nou Splau, en la que van intervenir els alcaldes de les dues localitats que acullen el centre: Antoni Balmón (Cornellà)  i Lluís Tejedor (El Prat).

Bons resultats del Centre

L’obtenció de la calificació ve acompanyada dels bons resultats obtinguts per Splau l’any passat.

El Centre va tancar 2012 amb una afluència de 9,3 milions de visitants, un 14% més que l’any anterior, va incrementar les seves vendes en un 10,6% i va rebre a 14 nous operadors.

A més, el Centre Comercial comptarà amb un nou atractiu per als seus visitants a partir del pròxim estiu, ja que acollirà el major cinema multisala d’Espanya. Els cinemes Full HD obriran 10 noves sales i passaran a tenir 28 sales de cinema amb tecnologia digital.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here