Aquest any es celebra l’any del Riu Llobregat i 18 municipis, entre els quals també es troba Cornellà, han signat un conveni per celebrar aquesta fita

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ixí es va aprovar, per unanimitat, durant la sessió plenària d’abril. Aquesta celebració té l’objectiu de reivindicar el manteniment del Llobregat i potenciar, des dels municipis, les activitats en aquest ambient natural.

Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), evidentment, va donar suport a aquest conveni mediambiental, proposat pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC).

Els ecosocialistes van demanar també el suport econòmic de les administracions per procurar el manteniment del riu, tot i que són conscients de què aquesta, és una proposta que no esdevé de primera necessitat, en temps de crisi.

Convergència i Unió (CiU) també va donar suport a aquesta proposta, i van alertar del perill que corre el riu, tot demanant que el consistori cornellanenc, en vigili sobretot, el bon estat de l’aigua.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here