L’acte intercomarcal, que es realitzarà avui a Sant Esteve Sesrovires a partir de les 11h, servirà per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a primera Trobada de Dansa de Sant Esteve, comptarà avui amb la participació de 300 ballarins i ballarines, que vindran de diferents poblacions de dins i fora de Catalunya.

L’acte tindrà lloc a la Pista Coberta Francesc Castellet a partir de les 11.00 hores. Organitzada per l’entitat sesrovirenca Sesdansa, la trobada servirà per celebrar el Dia Internacional de la Dansa i com un lloc per veure diferents formes de ballar i d’entendre la dansa.

La trobada comptarà amb la participació d’escoles de dansa de diferents poblacions catalanes, com ara Barcelona, Mataró, Martorell o Masquefa, entre altres. Tot i que la trobada és intercomarcal, també es comptarà amb la presència d’un centre de dansa de Logroño, que vindrà amb dos grups.

Alumnes de l’Aula Municipal de Dansa i de l’associació sesrovirenca Sesdansa, participaran amb les coreografies que estan preparant per al festival de fi de curs i que tindrà com a eix temàtic el bosc encantat.

En la trobada de dansa hi seran presents molts estils diferents de dansa, com ara  hip-hop, contemporani i jazz, entre d’altres. Durant gairebé tres hores, el públic podrà gaudir, amb un total de 44 coreografies.

En la preparació de l’acte, hi col•laboren moltes persones i especialment els pares i mares dels alumnes de l’entitat Sesdansa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here