Els cargolins van tornar a descarregar el 5 de 7 aquest cap de setmana a Barcelona, en una actuació amb els Castellers de Sants i els Castellers del Poble Sec; que es va celebrar sota cobert a causa de la pluja

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls Castellers d’Esplugues van actuar dissabte al local dels Castellers de Sants, al costat dels amfitrions i dels Castellers del Poble Sec.

L’actuació es va traslladar a un lloc cobert a causa de la pluja, tot i que, inicialment, havia de tenir lloc a la plaça de la Concòrdia de Barcelona.

Els espluguins van obrir l’actuació amb un 5 de 7, el segon de la temporada, que va portar alguna complicació, especialment a nivell de pinya.

No obstant això,  es va poder descarregar amb solvència, essent el segon 5 de la temporada pels Castellers d’Esplugues.

En segona ronda, els de la camisa blau elèctric van descarregar el tercer 4 de 7 amb agulla de l’any, l’únic castell que han portat a plaça en les tres primeres actuacions de la temporada.

Per acabar, els Castellers d’Esplugues van descarregar un 4 de 7 farcit de novetats al tronc.

Els cargolins començaran el mes de maig amb dues actuacions en els dos primers caps de setmana del mes, una Figueres i l’altra a Sant Feliu de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here