Sembla que va ser ahir que començava la temporada d’enguany de la Passió d’Esparreguera, però demà dimecres 1 de maig, s’aixecarà el teló per última vegada aquesta temporada

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] falta de l’última representació, encara no hi ha dades exactes del nombre total de persones visitants, però des de l’entitat s’assegura que aquest any, tot i la crisi que pot afectar al públic i l’augment de l’iva assumit per l’entitat, el pati de butaques ha estat diumenge rere diumenge ben ple.

Tot això ha estat possible pels paquets d’entrada i dinar, que han abaratit el preu, la promoció realitzada des del programa Divendres de TV3, i les diferents accions promocionals i de comunicació realitzades al llarg de la temporada.

Demà, dia festiu a ja que es celebra l’1 de maig,  serà l’última oportunitat d’enguany, per poder veure i gaudir d’aquest gran espectacle.

Aquest dimecres, els col·laboradors de la Passió tenen també una feina important, a banda de celebrar el final de la temporada. Estan convocades totes les persones majors de 16 anys i amb una antiguitat superior als 2 anys, a les eleccions que renovaran la meitat de les persones membres del Consell Executiu de la Fundació Privada de La Passió d’Esparreguera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here