La temporada de Passió arriba a la recta final a Esparreguera

La temporada de Passió arriba a la recta final a Esparreguera

Sembla que va ser ahir que començava la temporada d’enguany de la Passió d’Esparreguera, però demà dimecres 1 de maig, s’aixecarà el teló per última vegada aquesta temporada

A falta de l’última representació, encara no hi ha dades exactes del nombre total de persones visitants, però des de l’entitat s’assegura que aquest any, tot i la crisi que pot afectar al públic i l’augment de l’iva assumit per l’entitat, el pati de butaques ha estat diumenge rere diumenge ben ple.

Tot això ha estat possible pels paquets d’entrada i dinar, que han abaratit el preu, la promoció realitzada des del programa Divendres de TV3, i les diferents accions promocionals i de comunicació realitzades al llarg de la temporada.

Demà, dia festiu a ja que es celebra l’1 de maig,  serà l’última oportunitat d’enguany, per poder veure i gaudir d’aquest gran espectacle.

Aquest dimecres, els col·laboradors de la Passió tenen també una feina important, a banda de celebrar el final de la temporada. Estan convocades totes les persones majors de 16 anys i amb una antiguitat superior als 2 anys, a les eleccions que renovaran la meitat de les persones membres del Consell Executiu de la Fundació Privada de La Passió d’Esparreguera.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt