L’acte tenia lloc dins de les activitats programades amb motiu de la celebració de Sant Jordi al municipi. La cartelleria per a l’Exposició de Cireres dels propers 25 i 26 de maig, enguany posa èmfasi en la importància d’Internet i del 2.0

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]J[/dropcap]a es coneix la que serà la imatge amb la que Sant Climent de Llobregat promourà la 37ª edició de la seva Exposició de Cireres.

Aquesta es donava a conèixer públicament durant la celebració de Sant Jordi a la sala de lectura municipal i com a cloenda de la campanya “A Sant Climent, plouen poemes” amb la que enguany s’ha homenatjat les figures dels escriptors Joana Raspall i Salvador Espriu.

Pel que fa a la imatge de l’exposició, realitzada pel jove dissenyador local Òscar Medina, aquesta es caracteritza per la seva voluntat d’assolir també presència a Internet i a les xarxes socials.

En concret, a més dels cartells anunciadors, es promourà un avatar relatiu a l’esdeveniment per tal que els climentons i climentones que així ho desitgin, o tots aquells que s’identifiquin amb l’exposició, el facin servir durant els dies previs i durant el cap de setmana del 25 i 26 de maig, dedicat a la cirera del municipi.

Pel que fa a la cartelleria, enguany seran dos els cartells que anunciaran l’exposició: un dedicat a la imatge de l’àncora, com a símbol distintiu de l’escut del municipi, i un segon amb la imatge de la cirera com a protagonista del cap de setmana.

Cal destacar que tota la imatge gràfica ha estat cedida al municipi per l’autor, Òscar Medina.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here