‘De l’hort a la biblioteca’ és el nom d’aquest cicle de conferències que es celebraran a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, de la localitat baixllobregatina. La cuinera Ada Parellada obrirà el cicle demà, i s’espera que Carme Ruscalleda hi faci una conferència al desembre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]emà la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer inicia un cicle divulgatiu dels productes del Parc Agrari del Baix Llobregat amb l’objectiu de difondre’n el consum i l’ús a la cuina diària.

La cuinera Ada Perellada, coneguda per la seva participació al programa “Benvinguts a l’hort” de TV3 i autora de nombrosos llibres sobre cuina i gastronomia, serà l’encarregada de donar el tret de sortida amb una xerrada sobre cuina de temporada.

“De l’hort a la biblioteca” inclourà conferències, projeccions, exposicions i presentacions de llibres.

La idea és fomentar l’alimentació saludable i que la biblioteca esdevingui un punt de trobada de diferents associacions, restaurants, pagesos i empreses per promocionar l’economia local i el medi ambient.

Entre les activitats programades, al mes d’octubre es podrà veure el documental “El plat o la vida”, amb l’assistència de la cuinera Nani Moré, la seva autora.

Al novembre està prevista una xerrada a càrrec de l’associació Slow Food de Barcelona i el dia 16 de desembre la prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda, oferirà la conferència “El paisatge al plat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here