La cursa, que se celebrarà el proper 26 de maig a les 10h a Esplugues, comptarà amb tres modalitats segons la intensitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a tercera edició de la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues–Hospital Sant Joan de Déu serà el proper 26 de maig a partir de les 10h del matí. La plaça Catalunya serà punt d’inici i meta de les tres proves habituals: la Minicursa (850 m), la Cursa de promoció (1’2 km) i la Cursa popular (5 km). La distància de la Cursa Popular s’ha reduït a la meitat per fomentar la participació de tota la ciutadania.

Com és tradicional, aquest esdeveniment servirà per recaptar fons per al projecte Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu. Les persones interessades a participar en aquest esdeveniment esportiu i solidari ja poden formalitzar la seva inscripció per Internet, a través de l’enllaç següent: http://www.cursasolidariaesplugues.cat

També és possible apuntar-s’hi al CEM La Plana a la Plaça Catalunya de la ciutat i al CEM Les Moreres, a la Plaça Les Moreres. El preu de la inscripció a la Cursa popular és de 9 euros, per a propietaris del xip groc, i 10 per als corredors que no disposin de xip. La resta de categories tenen un preu de 3 euros.

D’una altra banda, les persones que vulguin ajudar en l’organització de la cursa com a voluntariat poden fer-ho apuntant-se a la pàgina web de la cursa o trucant al telèfon gratuït de l’Ajuntament d’Esplugues (900 300 082).

Una cursa solidària

Aquesta cursa té lloc durant la Primavera des de ja fa tres anys, i ja ha esdevingut una cursa de referència a Esplugues de Llobregat. Les tres modalitats de la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-Hospital Sant Joan de Déu ha agrupat més de 700 persones les seves edicions anteriors.

Els beneficis de la cursa van destinats al Projecte Hospital Amic. L’Hospital Sant Joan de Déu va engegar l’any 2005 aquest programa amb l’objectiu de pal·liar els efectes de l’hospitalització en els infants i fer el més positiva possible la seva estada i la de la seva família a l’Hospital.

Entre el programa d’activitats del projecte Hospital Amic destaquen músics, pallassos o voluntaris que acompanyen a les famílies, juguen amb els infants… També inclou el Consell de Joves, amb l’objectiu de donar veu als pacients per conèixer les seves necessitats i propostes, o el Programa Child Life, que dóna suport als infants que s’han d’enfrontar a operacions complicades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here