Avui finalitza la setmana cultural del Papiol

Avui finalitza la setmana cultural del Papiol

La Setmana Cultural més llarga de l’any va començar el dia 19 d’abril i ha ofert un ventall d’activitats per a tots els papiolencs i papiolenques. La 35a edició de la Setmana Cultural del Papiol, que avui finalitza, ha portat a la localitat, tallers, teatre, lectures, passejades, exposicions, xerrades, cinema, concursos, música, dansa…

Divendres 19 d’abril van començar les activitats d’aquesta nova edició amb la vetllada cultural de l’Escola Pau Vila i a a la Sala del Castell, on es van llegir diferents textos de l’obra de Salvador Espriu amenitzats pel grup de cambra de l’EM de Música i Dansa Miquel Pongiluppi.

A partir d’aquest moment no hi ha hagut un dia lliure fins avui. 36 activitats programades que no serien possibles sense la dedicació, el treball i el lideratge de l’associació Setmana Cultural i la col·laboració en l’organització de diferents entitats, equipaments municipals i persones a títol individual del poble que hi treballen, any rere any, desinteressadament.

Avui, per tancar l’agenda d’actes, es projectarà la pel·lícula Fénix 11.23, de Joel Joan, i encara es podrà gaudir de l’exposició d’Amnistia Internacional.

L’Ajuntament del Papiol, la Diputació de Barcelona i la Parròquia de Santa Eulàlia també col·laboren en aquest clàssic festival d’activitats que ha omplert de cultura Papiol, cada any.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt