La Setmana Cultural més llarga de l’any va començar el dia 19 d’abril i ha ofert un ventall d’activitats per a tots els papiolencs i papiolenques. La 35a edició de la Setmana Cultural del Papiol, que avui finalitza, ha portat a la localitat, tallers, teatre, lectures, passejades, exposicions, xerrades, cinema, concursos, música, dansa…

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]ivendres 19 d’abril van començar les activitats d’aquesta nova edició amb la vetllada cultural de l’Escola Pau Vila i a a la Sala del Castell, on es van llegir diferents textos de l’obra de Salvador Espriu amenitzats pel grup de cambra de l’EM de Música i Dansa Miquel Pongiluppi.

A partir d’aquest moment no hi ha hagut un dia lliure fins avui. 36 activitats programades que no serien possibles sense la dedicació, el treball i el lideratge de l’associació Setmana Cultural i la col·laboració en l’organització de diferents entitats, equipaments municipals i persones a títol individual del poble que hi treballen, any rere any, desinteressadament.

Avui, per tancar l’agenda d’actes, es projectarà la pel·lícula Fénix 11.23, de Joel Joan, i encara es podrà gaudir de l’exposició d’Amnistia Internacional.

L’Ajuntament del Papiol, la Diputació de Barcelona i la Parròquia de Santa Eulàlia també col·laboren en aquest clàssic festival d’activitats que ha omplert de cultura Papiol, cada any.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here