L’Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i el Baix Llobregat (AGT) impulsa el Quinto Tapa Cornellà, del 30 d’abril al 19 de maig, una ruta de degustació d’innovadores tapes realitzades a vint-i-un bars i restaurants de la ciutat, que ja ha aconseguit superar les 1000 tapes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l passat 30 d’abril va començar la primera edició del Quinto Tapa Cornellà, la ruta de tapes d’aquesta ciutat del Baix Llobregat, que promou i organitza l’Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i el Baix Llobregat (AGT), i en la qual participen 21 restaurants, una activitat que es perllongarà fins el 19 de maig. Aquesta acció compta amb el suport del Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç a Cornellà i el patrocini de Moritz.

L’activitat ha començat amb força, ja que només passats tres dies, ja s’ha aconseguit superar la xifra de 1000 tapes consumides pels participants d’aquesta ruta gastronòmica.

El paper de la comunicació està sent un factor molt important, tant per l’edició d’una guia impresa, com pel treball en xarxes socials i web, que amplifica el projecte en les ciutats de l’entorn de Cornellà.

Amb l’objectiu de donar a conèixer el projecte, des d’AGT s’ha convidat a fer la ruta de tapes a personalitats de la ciutat que per la seva trajectòria personal i professional, són referents de Cornellà. Aquest divendres 3 de maig comença aquesta acció amb el diputat al Congrés Joan Tardà al barri d’Almeda; dilluns 6 de maig participarà a la ruta Manuel Flores, que va ser entrenador del FC Barcelona de bàsquet i amb el que aconseguí diferents títols.

També s’ha convidat a participar en l’activitat els representants dels diferents partits polítics del consistori de Cornellà.

L’objectiu és que coneixin de primera mà el Quinto Tapa Cornellà, una acció gastronòmica que té la voluntat de promocionar la restauració local i la seva àmplia oferta gastronòmica, i motivar el consum dins de la restauració local, generant un projecte de ciutat que dinamitzi l’economia de la ciutat, implicant el comerç i posant en primer pla els principals actius de Cornellà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here